100 gånger enklare att hyra bil

Emma Sjöö
Emma Sjöö · 3. november 2021

Sedan vi lanserade GoMore Nyckelfri har konceptet varit en stor succé och idag firar vi hela 100 st nyckelfria bilar i Sverige 🎈

Tack vare teknologin är det möjligt att både öppna och låsa bilen med hjälp av appen, så att varken hyrestagare eller bilägare behöver hitta tid för överlämning av bilnycklar. Med över 3 600 nyckelfria uthyrningar måste vi säga att nycklarna på bordet inte verkar vara så olyckligt ändå. 

Våra Nyckelfria bilar finns runt om i Sverige, ex Stockholm, Örebro, Göteborg, Malmö med flera. 

Nyckeln till färre bilar 

Det är ingen hemlighet att vi har ambitioner om att det en dag ska bli vanligt att alla delar bil. Keyless är ett stort steg i riktning mot att göra det lättare att hyra än att äga. Genom bildelning vill vi halvera antalet bilar i våra största städer – på så sätt kan vi bidra till en bättre stadsmiljö samtidigt som vi minskar de stora koldioxidutsläppen som nyproducerade bilar lämnar efter sig. 

Låt din bil hyra ut sig själv

Aktiva bilägare med GoMore Nyckelfri får fem gånger fler bokningar än de utan. Du bestämmer fortfarande till vem och när du hyr ut bilen, men slipper helt enkelt att möte upp med hyrestagaren. Läs vår intervju med Björn där han berättar om sin upplevelse av att hyra ut Nyckelfritt.

Hyr ut din bil Nyckelfritt idag och hjälp oss nå nästa milstolpe på 200 stycken. Kontakta oss på keyless@gomore.se så hjälper vi dig vidare. 

Få Nyckelfritt i din bil

Vill du hyra Nyckelfritt?

De flesta Nyckelfria bilar kan hyras från bara en timme. Om du behöver bil en hel dag kan du hitta en från 480 SEK inklusive försäkring och administration. Då kan du enkelt och nyckellöst åka på ett möte eller på en resa.

Hyr en Nyckelfri bil