Vi hjälper människor att dela bil - och tar hand om planeten

Vår mission är att få fler att dela bil. När vi delar bil med varandra har färre behov av att äga bil. Med färre bilar minskar vi CO2-utsläpp, får användning av befintliga resurser och tar bättre hand om vår planet.

33% av Sveriges totala CO2-utsläpp kommer från transport. Samtidigt stiger antalet personbilar på våra gator och just nu har vi över 5,1 miljoner personbilar i Sverige. Det är allt för många.

I genomsnitt står bilarna oanvända 23 timmar om dygnet. När de används sitter det bara 1,3 personer i varje bil. Det är slöseri av resurser.

Dela bil som det passar dig

Det finns flera sätt att dela bil på.

Tack vare privat biluthyrning kan bilägare hyra ut sin bil till fler i grannskapet, de dagar bilen annars stått oanvänd. En bil med GoMore Nyckelfri delas i genomsnitt av 12 hushåll per kvartal, allt genom appen utan att behöva lämna över nycklar.

Med GoMore Leasing får du en sprillans ny bil men kan samtidigt dela den när du själv inte använder bilen. På så sätt minskar både leasingkostnaderna och klimatavtrycken.

En community med färre bilar

Ju större vår community blir, desto enklare blir det att dela bil med varandra. Tillsammans kan vi redan idag halvera antalet bilar på våra gator i Sveriges största städer.

Med över 100 000 användare är vi många som visar vägen, men vi vill gärna ha fler med på vår resa!

Så när går du med?