Vi hjälper människor att dela bil

Vi samlar människor, gör så att de kan resa enklare och samtidigt tar hand om vår planet.

Vad vi gör

Vår mission är att hjälpa människor att dela bil. Det gör vi genom att via vår plattform erbjuda privat biluthyrning och leasing av bilar som kan delas.

Med privat biluthyrning kan grannar dela bil sin bil med andra när de själva inte använder den. På så sätt används våra resurser effektivare och färre behöver äga en bil när de kan få tillgång till de som finns runtomkring.

Med leasing får du tillgång till egen bil och kan hyra ut bilen när du själv inte använder den. Leasing med GoMore inkluderar bilförsäkring och service plus att du kan finansiera bilen genom uthyrning.

Ju större vår community blir, ju mer kan vi dela med oss!

Varje dag arbetar vi med att så många som möjligt ska kunna dela bil med varandra. Globalt sett har vi miljoner medlemmar, och vi har bara börjat.

Vår historia

Idag är GoMore Skandinaviens största delningsekonomiska verksamhet med aktivitet i fem länder och med över 100 anställda.

Det grundades av två filosofistudenter, Matias och Søren, som under sina studier i Tyskland noterade trenden att på ett praktiskt, kul och nytt sätt började resa: samåkning. De älskade idén om en ny typ av transport och väl hemma i Danmark igen grundades GoMore.

Från framgången med samåkning såg GoMore möjligheten att få fler att dela och hyra bil med varandra. Biluthyrning mellan privatpersoner introducerades snabbt följt av leasingmöjligheter där du ska kunna ha tillgång till bil, utan att behöva köpa en.