Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för bilägare Hur du förbereder din bil för uthyrning

Hur du förbereder din bil för uthyrning

Att se till att din bil är väl förberedd före varje uthyrning är avgörande för att upprätthålla en hög servicestandard och säkerställa nöjda hyrestagare. Här är en steg-för-steg-guide som hjälper dig att förbereda din bil innan du lämnar över den till en hyrestagare på GoMore.

1. Rengör interiören och exteriören

Se till att din bil är i ett rent och presentabelt skick som återspeglar bilderna i din bilannons innan den överlämnas till en hyrestagare.

2. Kontrollera de viktigaste sakerna

  • Drivmedel: Se till att det finns en rimlig mängd drivmedel i tanken så att hyrestagaren kan börja använda bilen utan problem. Vi rekommenderar att du lämnar ut bilen med fulltank.

  • Vätskenivåer: Kontrollera och fyll på viktiga vätskor som motorolja, spolarvätska, bromsvätska och kylvätska vid behov.

  • Däcktryck: Se till att alla däck, inklusive reservdäcket, har det lufttryck som tillverkaren rekommenderar. Kontrollera också däckslitaget och byt ut däck som är slitna eller skadade.

3. Se till att alla funktioner fungerar

  • Ljus och signaler: Kontrollera alla lampor, inklusive strålkastare, bakljus, bromsljus och blinkers, för att se till att de fungerar korrekt.

4. Dokumentera bilens skick

  • Ta bilder: Innan du lämnar över bilen är det en bra idé att ta detaljerade bilder av interiören och exteriören. Dokumentera alla befintliga skador i din bilprofil för att säkerställa att det finns registrerat.

  • Kolla efter personliga föremål: Ta bort alla personliga tillhörigheter och kontrollera handskfacket, bagageutrymmet och under sätena för att säkerställa att inget personligt lämnas kvar.

5. Parkera bilen vid dess hemadress

Parkera bilen på den adress som anges i din bilannons.

Hittade du vad du behövde?