Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för bilägare Hur man avinstallerar GoMore Nyckelfri

Hur man avinstallerar GoMore Nyckelfri

Om du behöver avsluta din prenumeration med GoMore Nyckelfri och få tekniken avinstallerad från din bil följer här en enkel guide om hur du går tillväga. GoMore täcker kostnaderna för både installation och avinstallation.

Steg för att avinstallera GoMore Nyckelfri

1. Kontakta GoMore

  • Inled processen: Skicka ett email till keyless@gomore.se för att begära uppsägning av din nyckelfria prenumeration. Ange bilens registreringsnummer och önskade datum för avinstallation för att hjälpa oss i att göra processen effektiv.

2. Bokning för avinstallation

  • Inbokad tid: När vi har fått ditt email bokar vi en tid med en av våra tekniker eller partnerverkstäder. Vi strävar efter att tillgodose dina önskade datum så bra som möjligt för din bekvämlighet.

3. Avinstallation av professionella

  • Experthantering: Våra certifierade tekniker kommer att hantera avinstallationen. De ser till att den nyckelfria enheten tas bort försiktigt utan att skada din bil.

4. Avslut av prenumeration

  • Slutbetalning: Dina prenumerationsbetalningar kommer att avslutas när avinstallationen har bekräftats och den nyckelfria enheten har återlämnats till GoMore.

5. Ansvar vid leasingbilar

  • Att tänka på: Om du leasar din bil via GoMore är det ditt ansvar att se till att den nyckelfria enheten avinstalleras innan du återlämnar bilen till vår leasingpartner. Detta är viktigt för att undvika potentiella avgifter.

Hittade du vad du behövde?