Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för bilägare Installation av GoMore Nyckelfri

Installation av GoMore Nyckelfri

Om du funderar på att förbättra bekvämligheten vid uthyrning med GoMore Nyckelfri är det viktigt att förstå installationsprocessen. Så här säkerställer GoMore en professionell och effektiv installation av den nyckelfria tekniken i din bil.

Hur installationen fungerar med GoMore Nyckelfri

1. Professionell installation

  • Certifierade tekniker: GoMore Nyckelfri installeras av GoMores egna mekaniker eller utvalda verkstäder som är specialutbildade i installation av den nyckelfria tekniken. Dessa tekniker följer specifika riktlinjer som är skräddarsydda för varje bilmärke och modell för att säkerställa att systemet integreras smidigt med din bils befintliga system.

2. Samarbete med verkstad

  • Partners: GoMore samarbetar med verkstäder i olika delar av landet, vilket gör det enkelt för dig att hitta en plats nära dig för installationen.

  • Bilägarens ansvar: Du måste köra din bil till och från verkstaden. Alternativt om installationen utförs av en av GoMores egna tekniker kan de komma till din bils plats för att slutföra installationen.

3. Ansvar efter installationen

  • Funktionstestning: När GoMore Nyckelfri är installerad, är det ditt ansvar som bilägare att testa att den nyckelfria funktionen och startspärren fungerar som avsett. GoMore kommer att förse dig med specifika testinstruktioner att följa.

4. Registrera dig och kom igång

  • Anmäl intresse: Om du är intresserad av att få GoMore Nyckelfri installerad i din bil, registrera dig här. GoMore kommer att kontakta dig så snart som möjligt för att förklara processen och hjälpa dig att komma igång.

Sammanfattningsvis förbättrar installationen av GoMore Nyckelfri inte bara hyresupplevelsen genom att lägga till bekvämlighet utan också öka säkerheten för din bil. Genom att se till att installationen utförs av certifierad tekniker och genom att följa upp med korrekta funktionstester kan du tryggt erbjuda din bil för uthyrning på GoMore.

Hittade du vad du behövde?