Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för bilägare Förbättra dina uthyrningar med vår utkörningsfunktion

Förbättra dina uthyrningar med vår utkörningsfunktion

Om du som bilägare på GoMore erbjuder dig att leverera och hämta upp din bil kan du göra din uthyrning betydligt mer smidig och bekväm. Denna funktion främjar inte bara din bil i sökresultaten utan gör den också mer tillgänglig för hyrestagare. Så här kan du använda utkörningsfunktionen för att ge en utmärkt service till dina hyrestagare.

Fördelar med att erbjuda utkörning och upphämtning

  • Ökad synlighet: Bilar som erbjuder utkörning tenderar att visas mer i sökresultaten, vilket lockar fler potentiella hyrestagare.

  • Ökad bekvämlighet: Att erbjuda ett utkörningsalternativ gör det enklare för hyrestagare, särskilt de som kanske inte kan hämta bilen från biladressen, till exempel resenärer som anländer till flygplatser eller de som föredrar bekvämligheten med utkörning till sin adress.

Så här ställer du in utkörning

1. Aktivera utkörning i din bilannons

  • Navigera till dina bilinställningar: Logga in på ditt GoMore-konto och välj "Dina bilar".

  • Hantera din bil: Välj den bil där du vill aktivera utkörning och klicka på "Parkering och utkörning".

  • Aktivera utkörning: Här kan du aktivera utkörningsalternativet och ange detaljerna för den här tjänsten.

2. Upphämtning, priser och utkörningsavstånd

  • Krav på upphämtning: Bilen bör hämtas från samma plats som den levererades om inget annat avtalas.

  • Bestäm pris: Du kan ställa in ett specifikt pris för utkörning, vilket inkluderar både leverans och upphämtning. Vissa bilägare väljer att erbjuda gratis utkörning till närliggande platser för att förbättra sin konkurrensfördel.

  • Avståndsintervall: Välj hur långt från bilens adress du är villig att erbjuda utkörning. Du kan ställa in olika avståndsintervall baserat på vad du föredrar.

Utkörning med GoMore Nyckelfri

Om din bil är utrustad med GoMore Nyckelfri kan du fortfarande erbjuda utkörning:

  • Extra bekvämlighet med GoMore Nyckelfri: Parkera bilen så nära som möjligt den överenskomna leveransplatsen. Hyrestagaren kan sedan hämta och återlämna bilen med hjälp av GoMore-appen, som gör att de kan låsa upp och låsa bilen utan att behöva möta upp med dig för nyckelöverlämning.

Sammanfattningsvis

Att erbjuda en utkörnings- och upphämtningstjänst kan avsevärt öka intresset för din bil på GoMore. Det förbättrar inte bara din synlighet i sökresultaten utan erbjuder också extra bekvämlighet för hyrestagare, vilket potentiellt kan öka dina bokningar och intäkter. Kom ihåg att tydligt kommunicera alla detaljer relaterade till utkörning i din bilannons för att säkerställa smidiga uthyrningar.

Hittade du vad du behövde?