Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för bilägare Förstå priserna på GoMore

Förstå priserna på GoMore

Som bilägare på GoMore är det avgörande att sätta rätt pris på din bil för att maximera dina bokningar och intäkter. Här är en omfattande guide som hjälper dig att förstå hur prissättningen fungerar på GoMore, inklusive hur du ställer in ditt dagspris, effekterna av dynamisk prissättning, fördelarna med periodrabatter och detaljerna kring serviceavgifter.

Ställ in dagspriset

Bilägarens beslut

  • Dagspris: Du har befogenhet att ställa in dagspriset för din bil. Detta är en nyckelfaktor för att beräkna hyrestagarens pris och dina intäkter från varje uthyrning.

  • Tillgänglighet: Du bestämmer också när din bil är tillgänglig för uthyrning på plattformen.

GoMores prisrekommendationer

  • Marknadsbaserat pris: GoMore ger en rekommendation på dagspris för din bil baserat på din specifika bilmodell, aktuella marknadspriser och efterfrågan. Detta förslag syftar till att optimera din bils konkurrenskraft och intäktspotential.

Dynamisk prissättning

Pris baserat på efterfrågan

  • Automatiska justeringar: GoMore justerar automatiskt ditt dagliga pris baserat på efterfrågan på marknaden. Detta säkerställer att din bil förblir konkurrenskraftigt prissatt under olika marknadsförhållanden.

  • Pris baserat på säsong: Dynamisk prissättning tar hänsyn till vardagar, helger, helgdagar och definierar perioder som hög- eller lågsäsong. Dessa perioder justeras kontinuerligt för att maximera dina bokningar.

Rekommendationer för bilägare

  • Följ GoMores rekommendation: Vi rekommenderar att bilägare följer GoMores dynamiska prissättningsstrategi, som kan hanteras under aktuell bil genom att klicka på "Pris" på din GoMore-profil.

Periodrabatt

Längre hyresperioder

  • Automatiska rabatter: Hyrestagare får automatiskt rabatter vid längre hyresperioder, vilket bidrar till att göra din bilannons mer attraktiv jämfört med traditionella uthyrningstjänster.

  • Olika stora rabatter: Storleken på rabatten varierar beroende på säsong och aktuell efterfrågan på marknaden, vilket säkerställer att dina priser är konkurrenskraftiga.

Serviceavgift

Vad den täcker

GoMore drar automatiskt av en serviceavgift från varje bokning. Denna avgift täcker kostnaderna för försäkring, underhåll av vår app och webbplats samt vår kundsupport.

Transparenta kostnader

  • Inga dolda avgifter: Det finns inga startavgifter för bilägare. Du betalar endast en avgift när du hyr ut din bil.

Särskilda funktioner

GoMore Nyckelfri

  • Prenumeration: Bilägare kan välja att installera GoMore Nyckelfri i sin bil mot en månatlig kostnad, vilket ökar bekvämligheten vid uthyrning.

Sammanfattningsvis

Att effektivt hantera prissättningen av din bil på GoMore innebär att förstå och använda verktyg som dynamisk prissättning och periodrabatter, att fastställa konkurrenskraftiga dagspriser och att vara medveten om serviceavgiften. Genom att använda dessa verktyg kan du se till att din bil förblir intressant för potentiella hyrestagare och maximera din intäktspotential.

Hittade du vad du behövde?