Vad funderar du på?

Meduthyrare

Att hantera din bil för uthyrning kan vara mycket enklare med lite hjälp. Det är därför GoMore erbjuder funktionen meduthyrare, så att du kan dela de administrativa uppgifterna för att hantera din bil. Oavsett om det handlar om att kommunicera med hyrestagare, hantera bokningar eller de dagliga uppgifterna som städning och underhåll kan en meduthyrare hjälpa till att lätta på bördan.

Vad är en meduthyrare?

En meduthyrare är någon du väljer som kan hjälpa till att hantera dina bilannonser på GoMore. Det kan vara någon som hjälper till med städning och därmed får tillgång till din nyckelfria bil, en partner som hjälper till med bokningar och meddelanden, eller någon annan som du litar på för att hjälpa till med underhåll av din bil.

Nivåer för åtkomst

Du kan tilldela dina meduthyrare två olika nivåer för åtkomst:

  • Begränsad åtkomst: Tillåter meduthyrare att utföra specifika uppgifter utan full kontroll över bilprofilen.

  • Standardåtkomst: Ger meduthyrare större möjligheter att hantera bilen och dess uthyrningar.

Hur man lägger till en meduthyrare

Att lägga till en meduthyrare är enkelt. Så här kan du göra det:

  1. Navigera till funktionen för meduthyrare: Gå till "Din bil" och klicka sedan på "Meduthyrare" i ditt GoMore-konto.

  2. Lägg till via emailadress: Ange den emailadress som är kopplad till din meduthyrares aktiva GoMore-konto. Om din meduthyrare ännu inte har ett konto måste hen först skapa ett.

  3. Förtroende: Lägg bara till meduthyrare som du känner och litar på. Du kan ändra eller återkalla deras åtkomst när som helst.

Dina meduthyrares aktivitet

Du kan kolla dina meduthyrares aktiviteter för att säkerställa att de sköter sitt ansvar som förväntat. Med den här funktionen kan du se uppdateringar som gjorts i din bilprofil, till exempel ändringar av bilder eller kalenderuppdateringar, vilket ger transparens och upprätthåller kontrollen över din bil och bokningar.

Varför använda en meduthyrare?

  • Effektivitet: Meduthyrare kan hjälpa till att hantera dina bokningar mer effektivt, vilket garanterar snabba svar och uppdaterad bilkalender.

  • Bekvämlighet: Med en meduthyrare kan du se till att din bil är redo för varje hyrestagare utan att vara personligen närvarande vid varje överlämning.

  • Flexibilitet: Genom att dela på uppgifterna har du mer tid över för annat utan att offra servicekvaliteten.

Genom att använda funktionen för meduthyrare på GoMore kan du förbättra hanteringen av dina bilar, vilket gör processen smidigare och effektivare. Oavsett om du har många bilar som du hyr ut eller bara behöver lite extra hjälp med en bil kan en meduthyrare vara en ovärderlig resurs.

Hittade du vad du behövde?