Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för bilägare 10 tips för att öka mängden bokningar på GoMore

10 tips för att öka mängden bokningar på GoMore

För att maximera dina bokningar och intäkter på GoMore behövs en kombination av strategisk prissättning, god tillgänglighet och en intressant bilannons. Här är tio viktiga tips som hjälper dig att få fler bokningar:

1. Skaffa GoMore Nyckelfri

 • Förbättra tillgängligheten: Installera vår nyckelfria teknik så att hyrestagarna kan komma åt din bil utan att du behöver möta upp med dem, vilket gör bilen mer bekväm och attraktiv för bokningar.

 • Ökad uthyrning: Bilar med GoMore Nyckelfri hyrs ut 4-5 gånger mer än de utan på grund av den enkla åtkomsten och flexibiliteten som den nyckelfria funktionen erbjuder både bilägare och hyrestagare.

2. Konkurrenskraftig prissättning

 • Följ prisrekommendationerna: Använd GoMores noggrant beräknade prisförslag baserade på marknadsanalys för att säkerställa att din bil är konkurrenskraftigt prissatt.

 • Dynamisk prissättning: Aktivera dynamisk prissättning för att automatiskt justera dina priser baserat på efterfrågan, vilket säkerställer högre intäkter under perioder med hög efterfrågan och fler bokningar under perioder med låg efterfrågan.

3. Högkvalitativa bilder

 • Bättre synlighet: Ladda upp tydliga, högkvalitativa bilder av din bil från flera vinklar, både in- och utsidan. Välfotograferade bilar prioriteras i sökresultaten och får fler bokningar.

4. Aktivera direktbokning

 • Öka bokningseffektiviteten: Aktivera direktbokning för att automatiskt acceptera bokningar baserat på din bils tillgänglighet. Denna funktion förbättrar avsevärt din synlighet och intresset hos hyrestagare.

5. Skapa en informativ bilannons

 • Detaljerade beskrivningar: Ge en omfattande beskrivning av bilens funktioner, komfort och eventuell specialutrustning som barnstolar eller cykelhållare. Ju mer information som finns tillgänglig, desto bättre kan hyrestagarna bedöma din bils lämplighet för deras behov.

6. Flexibel hyreslängd

 • Ställ in minimal och maximal hyreslängd: Erbjud en så kort hyresperiod som 1 timme för att tilltala fler hyrestagare, så att alla som behöver bil för både kortare och längre hyresperioder kan hyra din bil.

7. Håll din kalender uppdaterad

 • Uppdatera tillgängligheten: Uppdatera regelbundet tillgängligheten i din bilkalender för att korrekt återspegla när den är tillgänglig för uthyrning. Detta hjälper till att förhindra onödiga förfrågningar och förbättrar din acceptansgrad.

8. Upprätthåll en hög acceptansgrad

 • Förbättra din synlighet: Försök att acceptera så många bokningar som möjligt. En högre acceptansgrad förbättrar din synlighet i sökresultatet och lockar fler potentiella hyrestagare.

9. Snabb svarstid

 • Svara snabbt: Att ha koll på dina bokningsförfrågningar förbättrar din svarstid, vilket gör att din bils synlighet blir bättre i sökresultatet och gör det mer troligt att den hyrs ut.

10. Använd boost-funktionen

 • Öka synligheten: Använd boost-funktionen för att förbättra din bils synlighet i sökresultatet, vilket är särskilt användbart när du är ny på GoMore eller om din bil inte fått bokningar på ett tag.

Genom att följa dessa tips kan du avsevärt öka dina chanser att få fler bokningar och tjäna mer på dina biluthyrningar på GoMore. För mer råd och personlig assistans, tveka inte att kontakta vårt kundsupport.

Hittade du vad du behövde?