Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för bilägare Erbjud extra utrustning för din bil

Erbjud extra utrustning för din bil

Som bilägare på GoMore har du möjlighet att göra din bil mer attraktiv genom att erbjuda extra utrustning. Tillval som barnstolar, takboxar och cykelhållare kan avsevärt förbättra hyresupplevelsen för dina hyrestagare och potentiellt öka dina intäkter. Så här kan du hantera och erbjuda extra utrustning på ett effektivt sätt.

Lägga till och hantera extra utrustning

Hur man lägger till dessa tillval

 1. Navigera till bilens inställningar: Logga in på ditt GoMore-konto och gå till "Dina bilar".

 2. Välj aktuell bil: Välj den bil som du vill lägga till utrustning på och klicka på "Extra utrustning".

 3. Specificera detaljer: Här kan du lägga till och ändra den extra utrustning som du vill erbjuda med din bil.

Ställ in priset

 • Prissättning: Du bestämmer priset för den extra utrustningen. Du kan välja att ta betalt för den eller erbjuda den gratis.

 • Reflektera kring värdet: Sätt ett pris som återspeglar utrustningens ålder och skick. Tänk på att ha ett konkurrenskraftigt pris för att hålla din bil attraktiv för potentiella hyrestagare.

 • Pristak: I vissa fall sätter GoMore ett pristak på extra utrustning för längre hyresperioder för att säkerställa att ditt totala hyrespris förblir konkurrenskraftigt.

Serviceavgift

 • Serviceavgift: GoMore tar ut en serviceavgift på 20% av eventuella intäkter från den extra utrustningen, liknande avgiften för alla andra intäkter från bokningen.

Förbättra din bilannons med detaljer om extra utrustningen

Beskrivningar och bilder

 • Ge detaljer: Lägg till en detaljerad beskrivning av den extra utrustningen för att hjälpa hyrestagare att ta välgrundade beslut. Förklara fördelarna och all viktig användningsinformation.

Fördelar med att erbjuda extra utrustning

 • Förbättrad hyresupplevelse: Att tillhandahålla extra utrustning kan göra din bilannons mer tilltalande, särskilt för hyrestagare med specifika behov, till exempel familjer som behöver barnstolar eller turister som vill utforska området med cykel.

 • Ökade intäkter: Genom att erbjuda extra utrustning mot en avgift kan du öka dina totala intäkter från varje hyresperiod.

 • Konkurrensfördel: Bilannonser som erbjuder extra utrustning och därmed en bekvämlighet presterar vanligtvis bättre när det kommer till bokningar och nöjdhet hos hyrestagare.

Genom att erbjuda extra utrustning förbättrar du inte bara hyresupplevelsen för hyrestagarna utan din bilannons utmärker sig också från andras på GoMore. Detta kan leda till fler bokningar, högre intäkter och nöjda hyrestagare som är mer benägna att återvända och rekommendera din bil till andra.

Hittade du vad du behövde?