Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för bilägare Öka din bils synlighet med boost

Öka din bils synlighet med boost

Som bilägare på GoMore är det viktigt att sticka ut på plattformen för att öka dina bokningar och maximera dina hyresintäkter. Det är här boost-funktionen kommer in i bilden. Boost är ett verktyg som är utformat för att förbättra synligheten för din bilannons och locka fler potentiella hyrestagare. Här är en snabb översikt över hur det fungerar och varför du bör överväga att använda det.

Vad är en boost?

Boost är ett marknadsföringsverktyg som erbjuds av GoMore för att hjälpa till att öka din bils synlighet i sökresultatet, vilket kan öka chanserna avsevärt för att den bokas.

Fördelar med att använda boost

  • Ökad exponering: Din bil visas högre upp i sökresultatet, vilket innebär att den är ett av de första alternativen som potentiella hyrestagare ser.

  • Riktad synlighet: En boost ser till att din bil uppmärksammas av hyrestagare som mest sannolikt är intresserade av att hyra den, baserat på deras sökbeteende och preferenser.

  • Fler bokningar: Förbättrad synlighet leder till ökade antal bokningar, vilket hjälper dig att generera mer intäkter för din bil.

Hur du boostar din bil

  1. Logga in på ditt konto: Gå till ditt konto på GoMore.

  2. Välj din bil: Välj den bil du vill boosta från din lista över bilar.

  3. Aktivera boost: Klicka på "Ge din bil en boost" och följ anvisningarna för att aktivera en boost för den valda bilen. Du måste välja hur länge du vill att boosten ska gälla och bekräfta avgiften för den här tjänsten.

Är boost värt det?

Även om boost är en betald funktion kan investeringen vara värt det, särskilt under perioder med hög efterfrågan eller när du lägger upp en ny bil på plattformen. Det är utformat för att hjälpa din bilannons att nå ut till fler hyrestagare, vilket ökar dina uthyrningsmöjligheter.

Om du vill maximera dina bokningar och se till att din bil sticker ut från mängden, överväg att använda boost på GoMore. Det är ett effektivt sätt att förbättra din bils synlighet och locka fler hyrestagare, vilket i slutändan ökar dina hyresintäkter.

Hittade du vad du behövde?