Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för bilägare Rabatter under hyresperioden

Rabatter under hyresperioden

Som bilägare på GoMore är det viktigt att erbjuda din bil till konkurrenskraftiga priser för att locka hyrestagare, särskilt jämfört med traditionella uthyrningsföretag. För att hjälpa dig med detta erbjuder vi en automatisk periodrabatt för hyresperioder som är längre än en dag. Här är en guide som hjälper dig att förstå periodrabatten för att göra din bil mer attraktiv.

Vad är en periodrabatt?

Periodrabatter tillämpas automatiskt på ditt hyrespris för att göra din bilannons mer attraktiv för längre bokningar. Denna prissättningsstrategi är utformad för att göra din bil konkurrenskraftig och tilltalande, vilket uppmuntrar hyrestagare att välja din bil för längre perioder.

Hur periodrabatten fungerar

Automatisk tillämpning

  • Sammanhängande dagar: Rabatten tillämpas på bokningar som sträcker sig över mer än en sammanhängande dag.

  • Varierande rabattstorlek: Rabattens storlek kan variera beroende på hyrestidens längd samt specifika tider på året.

Säsongsvariationer

  • Perioder med hög efterfrågan: Under högsäsong, till exempel helgdagar när efterfrågan är hög, tillämpas en mindre periodrabatt. Detta är för att återspegla den höga efterfrågan för uthyrning under dessa tider.

  • Perioder med låg efterfrågan: Under perioder med lägre efterfrågan kan däremot en större rabatt tillämpas för att hålla din bil konkurrenskraftig när det finns färre potentiella hyrestagare.

Exempel på periodrabatter

De exakta rabatterna kan variera, men här är några allmänna exempel på hur de kan vara utformade:

  • Två till tre dagar: En mindre rabatt för att locka korttidshyrestagare som vill åka på en weekendresa.

  • En vecka: En mer betydande rabatt för veckolånga hyresperioder, som tilltalar semesterfirare eller affärsanvändare.

  • Flera veckor: De största rabatterna, riktade till långtidsanvändare som kan vara i området för längre arbets- eller fritidsvistelser.

Hantera din prissättning

Dagliga prisjusteringar

Du har kontroll över ditt dagliga hyrespris, som du kan justera utefter dina förväntningar på efterfrågan:

  • Populära perioder: Du kan välja att höja ditt dagliga pris under helger, helgdagar eller andra tider med hög efterfrågan.

  • Navigera till prisinställningen: Justeringar av det dagliga priset kan göras under "Dina bilar", klicka in på aktuell bil och sedan "Pris" på ditt GoMore-konto.

Icke föränderliga periodrabatter

Det är viktigt att notera att medan du kan justera dagspriset är procentandelen av själva periodrabatten fastställd av GoMore och kan inte ändras. Detta säkerställer rättvisa och konsekvens på hela plattformen och ger hyrestagare en transparent prissättning, samtidigt som den ökar antalet uthyrningar av din bil.

Hittade du vad du behövde?