Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för bilägare Så här tillhandahåller du parkeringsinstruktioner till hyrestagare

Så här tillhandahåller du parkeringsinstruktioner till hyrestagare

Som bilägare på GoMore är det viktigt att se till att hyrestagarna vet exakt var och hur de ska parkera din bil för en smidig hyresupplevelse. Så här lägger du till tydliga parkeringsanvisningar för din bil:

Lägg till bilens parkeringsadress

  • Var den är parkerad: Ange den exakta platsen där bilen vanligtvis är parkerad. Denna adress kommer att visas för hyrestagaren när en bokning har bekräftats.

Ange typ av parkeringsplats

  • Förhyrd parkeringsplats: Om din bil har en reserverad plats väljer du "Förhyrd". Detta förtydligar att bilen alltid kommer att stå på samma plats.

  • Gatuparkering: Om din bil inte har någon reserverad plats och är parkerad på allmän plats väljer du "Gatuparkering". Detta indikerar att bilen är parkerad på en närliggande allmän plats.

Ange information om upphämtning

  • Upphämtningsinformation: Ange eventuella specifika instruktioner eller detaljer som hyrestagarna bör känna till när de hämtar upp din bil. Denna information hjälper till att förbereda hyrestagaren och kan innehålla information om hur man får tillgång till bilen och parkeringsplatsen.

Ange information om återlämning

  • Återlämningsinformation: Ange på samma sätt instruktioner för när bilen ska återlämnas. Nämn om särskilda parkeringsregler måste följas, exempelvis om bilen måste parkeras i särskilda områden eller liknande.

Hur man lägger till dessa detaljer på GoMore

  1. Logga in på ditt konto: Gå till ditt konto på GoMore.

  2. Navigera till din bil: Klicka på "Dina bilar" och välj den bil du vill uppdatera.

  3. Redigera parkeringsinformationen: För att uppdatera parkeringsadress och typ av parkeringsplats, klicka på "Parkering och utkörning". För att uppdatera upphämtnings- och återlämningsinstruktioner, klicka på "Instruktioner och beskrivning".

  4. Spara ändringarna: Kontrollera att all information är korrekt och fullständig och spara sedan ändringarna för att uppdatera informationen om din bil.

Genom att ge tydlig information gällande parkering i dina bilinstruktioner hjälper du till att säkerställa att hyrestagarna har all information de behöver för en problemfri start och slut av sin hyresperiod. Denna tydlighet kan avsevärt förbättra hyresupplevelsen och minska sannolikheten för parkeringsproblem.

Hittade du vad du behövde?