Vad funderar du på?

Husdjur i hyrbilar

Kan jag ta med mitt husdjur i en hyrbil via GoMore?

Djur är tillåtna i hyrbilar via GoMore endast om bilägaren uttryckligen har angett att husdjur är tillåtna i sin bilannons. Om husdjur inte nämns i annonsen betyder det att djur inte är tillåtna i den bilen.

Hur kan jag hitta djurvänliga hyrbilar på GoMore?

För att hitta husdjursvänliga hyrbilar på GoMore:

 1. Sök efter bilar: Börja med att söka efter bilar på önskad plats.
 2. Filtrera resultat: Använd filteralternativen för att begränsa din sökning. Leta efter bilar där bilägaren har angett att husdjur är tillåtna.
 3. Läs annonsdetaljerna: Läs noggrant igenom bilannonsens detaljer för att bekräfta att husdjur är tillåtna. Bilägaren kommer tydligt att ange om deras bil är husdjursvänligt.

Vad ska jag göra om jag vill ta med mitt husdjur men annonsen inte nämner det?

Om du vill ta med ditt husdjur men bilannonsen inte anger om husdjur är tillåtna bör du:

 1. Kontakta bilägaren: Kontakta bilägaren direkt via meddelandesystemet på GoMore för att fråga om de skulle kunna göra ett undantag för ditt husdjur.
 2. Få skriftligt tillstånd: Om bilägaren samtycker ska du se till att få skriftligt tillstånd via meddelandesystemet på GoMore för att undvika missförstånd vid senare tillfälle.

Vad är mitt ansvar när jag tar med ett husdjur i en hyrbil?

Om du tar med dig ett husdjur i en hyrbil är du ansvarig för:

 1. Städning: Se till att bilen återlämnas i samma rena skick som när du hämtade den. Detta inkluderar att ta bort allt husdjurshår och annat smuts som ditt husdjur kan ha orsakat.
 2. Skador: Du är ansvarig för eventuella skador som orsakas av ditt husdjur under hyresperioden. Detta inkluderar repor, bett eller någon annan form av skada på bilens interiör eller exteriör.

Vad ska jag göra om mitt husdjur orsakar skada på hyrbilen?

Om ditt husdjur orsakar någon skada på hyrbilen ska du:

 1. Informera bilägaren: Informera omedelbart bilägaren om skadan.
 2. Rapportera till GoMore: Rapportera händelsen till GoMore och lämna uppgifter om skadan via hyreskontraktet när du återlämnar bilen.
 3. Täck reparationskostnader: Var beredd att täcka kostnaderna för att reparera eventuella skador som orsakats av ditt husdjur.

Vad händer om jag har en allergi och vill undvika bilar som tillåter husdjur?

Om du har allergier och behöver undvika bilar som tillåter husdjur:

 1. Kontrollera annonsens uppgifter: Läs bilannonsens uppgifter noggrant för att säkerställa att bilen inte tillåter husdjur.
 2. Fråga bilägaren: Om du är osäker, kontakta bilägaren för att bekräfta att inga husdjur har transporterats i bilen.

Hittade du vad du behövde?