Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för hyrestagare Introduktion till GoMore Nyckelfri för hyrestagare

Introduktion till GoMore Nyckelfri för hyrestagare

GoMore Nyckelfri är en funktion som gör att du kan hämta och lämna en hyrbil utan att bilägaren behöver vara närvarande, vilket effektiviserar uthyrningsprocessen avsevärt.

Hur GoMore Nyckelfri fungerar

  • Hitta nyckelfria bilar: Bilar utrustade med GoMore Nyckelfri är markerade med en grön låssymbol i GoMore-appen, vilket indikerar att de kan låsas upp via appen.

  • Bokningsprocess: Precis som alla andra hyrbilar på GoMore skickar du en förfrågan på bilen och bilägaren godkänner den. Om bilägaren har aktiverat direktbokning kan din förfrågan godkännas automatiskt, så att du kan hämta bilen kort efter bokningen är gjord.

  • Självständig upphämtning och återlämning: Du kan hämta upp och återlämna bilen på egen hand. Vid början och slutet av hyresperioden är du ansvarig för att dokumentera bilens skick genom att ta bilder och notera mätarställning och drivmedelsnivå i hyreskontraktet.

Fördelar med GoMore Nyckelfri

  • Bekvämlighet: Eliminerar behovet av att samordna scheman för att hämta nycklar, vilket gör det bekvämare att starta din hyresperiod.

  • Effektivitet: Underlättar en snabbare och mer flexibel uthyrningsprocess, särskilt när möjlighet till direktbokning finns.

GoMore Nyckelfri erbjuder en smidig hyresupplevelse, vilket ökar bekvämligheten och effektiviteten för både hyrestagare och bilägare.

Hittade du vad du behövde?