Vad funderar du på?

Utkörning av hyrbil

För många hyrestagare kan bekvämligheten med att få en hyrbil levererad direkt till en plats som de själva väljer, till exempel en flygplats, hemadress eller annan angiven plats, förbättra hyresupplevelsen avsevärt. Här är vad du behöver veta om utkörningstillvalet som erbjuds vissa bilägare på GoMore.

Fördelar med utkörning av bil

 1. Bekvämlighet: Ta emot och återlämna bilen på en plats som passar dina resplaner, exempelvis direkt på flygplatsen eller din hemadress.

 2. Tidsbesparing: Skippa upphämtningsprocessen på en avlägsen plats och åk direkt till dina aktiviteter eller möten.

 3. Förbättrad upplevelse: Njut av smidiga researrangemang, särskilt fördelaktigt för affärsresor eller semestrar.

Hur utkörning av bil fungerar

 • Bilägarens val: Bilägare kan välja att erbjuda utkörnings- och upphämtningstjänster för sin bil. Detta alternativ är vanligtvis synligt i bilens annons på GoMore.

 • Platser: Utkörning är tillgänglig till olika platser så som flygplatser, din personliga adress eller andra specifika platser som överenskommits med bilägaren.

 • Återlämning av bil: Bilen ska återlämnas på samma plats där den levererades om inte annat inget annat överenskommits med bilägaren.

Hur du lägger till leverens i din bokning

 1. Filtrera: Filtrera på utkörning när du söker efter en bil på GoMore

 2. Specificera utkörningsdetaljer: Under bokningsprocessen anger du önskad utkörningsplats. Bekräfta alla detaljer, inklusive tid och plats, med bilägaren.

 3. Bekräfta tillgänglighet: Se till att bilägaren bekräftar att de kan leverera och hämta bilen på den begärda platsen och tiderna.

Utkörning med GoMore Nyckelfri

Om du väljer en bil med GoMore Nyckelfri:

 • Parkering nära utkörningsplatsen: Bilägaren parkerar bilen nära den överenskomna utkörningsplatsen.

 • Appåtkomst: Du kan låsa upp och komma åt bilen med GoMore-appen, vilket ger en ännu mer flexibel och bekväm start på din hyresperiod.

Utkörningsavgifter

 • Bilägarens utkörningsavgifter: Bilägaren bestämmer sin utkörningsavgift, som täcker både leverans och upphämtning av bilen. Dessa avgifter kommer att ingå i det hyrespris som visas i bokningen.

 • Gratis utkörningsalternativ: Vissa bilägare kan erbjuda gratis utkörning om utkörningsplatsen ligger nära bilens hemadress.

Vad du kan förvänta dig

Vid utkörningen ska du inspektera bilen noggrant och ta bilder för dokumentation. Se till att du kommunicerar eventuella frågor eller funderingar direkt med bilägaren innan du kör iväg. När du återlämnar bilen ska du se till att den återlämnas till den överenskomna platsen och slutföra alla steg för att avsluta hyresperioden enligt bilägarens anvisningar.

Genom att dra nytta av utkörningsfunktionen på GoMore kan du effektivisera din hyresupplevelse, vilket gör dina resor smidigare och roligare.

Hittade du vad du behövde?