Vad funderar du på?

Villkor för rökning

På GoMore strävar vi efter att se till att alla hyrestagare får en trevlig hyresupplevelse. För att hjälpa till att uppnå detta tillämpar vi en strikt rökfri policy i alla hyrbilar. Här är vad du behöver veta om våra villkor för rökning och konsekvenserna för hyrestagarna.

Rökförbud

Rökning förbjuden: Rökning är inte tillåtet i någon hyrbil som bokats via GoMore. Detta inkluderar användning av cigaretter, cigarrer, pipor, e-cigaretter, vaporizers och alla andra rökanordningar.

Påföljder för brott mot våra villkor för rökning

  • Städavgifter: Om bevis för att rökning har skett i bilen framkommer efter din hyresperiod kan du debiteras en omfattande städavgift. Denna avgift täcker kostnaden för djuprengöring av bilen för att avlägsna röklukt och eventuella rester. Alla avgifter anges i våra villkor för biluthyrning.

  • Ytterligare avgifter: Beroende på hur allvarlig skadan är kan ytterligare avgifter tillkomma för reparationer eller förlust av hyresintäkter under rengöringsprocessen.

Hur man rapporterar misstänkt rökning

Om du misstänker att en tidigare hyrestagare har rökt i den bil du just har hyrt ska du omedelbart rapportera det till GoMores kundsupport innan du börjar använda bilen.

Visa hänsyn

För att undvika de påföljder som är förknippade med rökning i en hyrbil är det viktigt att följa dessa villkor. Om du behöver röka, se till att du gör det utomhus och långt från fordonet för att upprätthålla bilens renlighet för framtida hyrestagare och bilägaren.

Genom att respektera regeln om rökförbud bidrar du till en bättre hyresupplevelse för alla på GoMore och ser till att bilarna förblir fräscha och välkomnande för alla användare.

Hittade du vad du behövde?