Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för hyrestagare Så här förlänger du din hyresperiod

Så här förlänger du din hyresperiod

Om du behöver behålla din hyrbil längre än vad som ursprungligen planerats erbjuder GoMore en enkel process för att förlänga din hyresperiod när den redan har påbörjats. Så här gör du för att förlänga din pågående hyresperiod.

  1. Navigera till din bokning

    • Gå in på aktuell bokning på GoMore-appen eller webbplatsen och klicka på "Förläng hyresperiod".
  2. Skicka in din förfrågan om förlängning

    • När du har bestämt hur länge du behöver förlänga hyresperioden skickar du in en förfrågan om förlängning. Bilägaren kommer att meddelas om din förfrågan om att förlänga hyresperioden.
    • Du kan förlänga hyresperioden med så lite som en timme eller upp till att den totala hyresperioden, inklusive den ursprungliga bokningen, inte överstiger 90 dagar.
  3. Bilägarens godkännande

    • Godkännande krävs: Din förlängning av hyresperioden är endast giltig efter att bilägaren godkänner den. Om bilägaren nekar din förfrågan om förlängning måste du återlämna bilen på den ursprungliga sluttiden.
    • Avgift för sen återlämning: Om bilen återlämnas senare än den överenskomna tiden utan en godkänd förlängning kan du debiteras en avgift för sen återlämning.
  4. Inkluderade kilometer

    • För varje ytterligare dag som godkänns i förlängningen ingår det 150 km extra.
  5. Betalning för förlängningen

    • Observera att du inte kan använda rabattkoder eller GoMore-poäng för att betala för förlängningen och att inga periodrabatter tillämpas på förlängda hyresperioder.
  6. Tidpunkt för förlängning

    • Alternativet att begära en förlängning försvinner när bokningens sluttid har passerat. Se till att du begär en förlängning innan hyresperioden officiellt avslutas.
    • Omedelbar kommunikation: Eftersom förlängningar behöver bilägarens godkännande, tänk på att skicka din förfrågan om förlängning så snart som möjligt.

Genom att förstå och följa dessa riktlinjer kan du hantera förlängningen av din hyresperiod smidigt och se till att GoMores villkor följs. Detta kommer att bidra till att undvika eventuella besvär och extra avgifter samt låta dig fortsätta ha en bra resa!

Hittade du vad du behövde?