“Tydligheten och enkelheten är det som är viktigast för mig.” Jeanna hyr ut sin Renault

Klara
Klara · 17. juli 2019

Jeanna har hyrt ut sin Renault Megane genom GoMore i två år. Som småbarnsförälder behöver hon själv bilen för allt från storhandling till sommarsemestrar, och däremellan låter Jeanna bilen dryga ut hushållskassan.

Berätta om dig själv!

Jag heter Jeanna, bor i Hammarbyhöjden och är ensamstående mamma till två pojkar på 3,5 och 7 år. Jag har en bakgrund som kommunikatör och ska precis starta eget som storyteller och e-learingproducent.

Hur använder ni själva bilen?

För vår familj är det viktigt att ha egen bil för att kunna ta oss runt, skjutsa till träningar, handla och vara friare under semestertider. Som ensamstående förälder blir det viktigt med bil. För mig är det en frihet och självständighet, men bilen står ju också ofta oanvänd och då passar det väldigt bra att kunna hyra ut den.

Hur upptäckte du GoMore? 

Det kostar att ha bil, så extrapengar är alltid välkommet. Jag såg en annons för GoMore på Facebook för två år sedan och satte igång direkt. Det var precis i samband med att Hammarbyhöjden införde en avgift för boendeparkering på 500 kr i månaden. Konceptet var väldigt tydligt för mig. Det fungerar snarlikt en vanlig uthyrningsfirma, bilen både hämtas och lämnas i gott skick. Tydligheten och enkelheten är det som är viktigast för mig. 

Varje uthyrning blir ett litet möte med varje hyrestagare. Det är många från närområdet som återkommer gång på gång.

Jeanna 46, bilägare GoMore

Vilka är det som hyr din bil?

Varje uthyrning blir ett litet möte med varje hyrestagare. Det är många från närområdet som återkommer gång på gång. Det bygger på ett förtroende mellan mig och den som hyr, och det har fungerat väldigt bra. Det är sällan några frågetecken och många trevliga möten!

Redo att börja dela?