Vi har bilar för alla tillfällen – hyr från 1 timma

Emma Sjöö
Emma Sjöö · 1. oktober 2021

Vi på GoMore vill göra ett liv utan egen bil mycket enklare. Genom att inte köpa en nyproducerad bil sparar vi flera ton klodioxidutsläpp och tar bättre hand om vår planet. Ibland behöver vi dock en bil till hands, och därför har vi på GoMore anpassat så att just du ska hitta en bil för rätt tillfälle.

Hyr från 1 timma till flera veckor  

Vi erbjuder bil från en timma, vilket betyder att du enkelt kan hyra bil för att hämta det nya loppisfyndet eller för att få storhandlingen avklarad. I vår GoMore-app ser du enkelt vilka bilar som är tillgänliga och står parkerade närmsta dig. Med Direktbokning kan du dessutom boka bilen och hämta upp den inom några sekunder. Självklart erbjuder vi bilar för längre perioder, du bestämmer när och var. Se våra bilar

Leasa från 1-36 månader 

För dig som behöver bil mer frekvent erbjuder vi privatleasing. Här kan du välja på korttidskontrakt från 1-6 månader eller längre kontrakt upp emot 36 månader. I våra kontrakt ingår alltid försäkring, serivce, vägassistens och vinterdäck. Du som privatleasar en bil via GoMore kan dessutom hyra ut bilen helförsäkrad när du själv inte använder den, och på så sätt enkelt sänka dina månadskostnader. Läs mer om privatleasing. 

Olika bilmodeller för olika tillfällen 

På GoMore har vi bilar avsedda för alla ändamål. Hyr en liten Renault Clio för enkel stadskörning, en Toyta Hybrid som kombinerar landsväg med stadskörning eller en Tesla driven på 100% el. 

Utöver driftegenskaper kan du välja mellan olika storlekar på din bil. Vi erbjuder skåpbilar perfekta för flytt, husbilar för minisemester eller en stor SUV med gott om plats för hela familjen. 

Addera extrautrustning 

Addera utrustning till din hyrbil beroende på ditt behov, lägg till allt från en takbox, skidhållare och takräcke. Du kan dessutom filtrera på enbart växelautomater, bilar med dragkrok och mycket mer.