Vi är stolta över vår community

Klara
Klara · 12. mars 2019

På GoMore delar människor bil för att skapa ett grönare, socialare och trevligare samhälle. Genom att dela på våra resurser, använder vi våra tillgångar på ett smartare sätt. Vi äger och delar, och tar hand om varandras ägodelar. Samtidigt bidrar det till att fler kan resa både enklare och billigare.

För att skapa en trygg och välkomnande community vill vi skapa förutsättningarna för att våra användare ska kunna lära känna varandra, för att okända ska bli igenkända.

Så kommer våra användare närmre varandra:

*Rekommendationer & kommentarer

GoMore gör det möjligt för båda parter att rekommendera varandra efter de har delat bil med varandra. Man får ranka varandra från 1-5 stjärnor och kan lägga till en kommentar om sin upplevelse. Snittet på 4,5 visar att de flesta verkligen har en bra upplevelse på GoMore.

*Bilder & Ålder

Användarprofilerna på GoMore inkluderar den information du behöver för att skapa dig ett första intryck av personen du vill dela bil med. Vi uppmanar alla att ange ålder, profilbild plus lite information om sig själv så som yrke, utbildning och intressen.

*Profiler via sociala kanaler

För att registrerar en profil på GoMore går det använda samma profil och inloggning som användaren har på Facebook. Det gör att information som finns där, även delas på GoMore. Över 50% av våra användare har skapat sin profil via Facebook.

*Bekräftade personuppgifter

Vi på GoMore dubbelcheckar personuppgifterna inför en transaktion, för att säkerställa betalning, men även uppgifter så som ID och körkort när en användare vill hyra en bil.

*Öppen kommunikation mellan användare

På GoMore kan användare enkelt skriva till andra användare, genom vår meddelandefunktion. Här kan ni avtala plats och tidspunkt, innan en slutgiltig bokning görs.

En plats för alla

Vi vill med andra ord att GoMore ska vara en plats för alla, där grannar ska kunna dela, både innanför och utanför landsgränser.

Tillsammans med Norge och Danmark, har vi över 1 miljon användare som delar resor och bilar för ett grönare men även socialare Skandinavien!