Så mycket kan du tjäna på din nya leasingbil

Klara
Klara · 24. februari 2021

GoMore Leasing är det lyckliga äktenskapet mellan delningsekonomi och privatleasing. På GoMore får du nämligen inte bara en vanlig leasingbil utan en bil som du dessutom kan dela med andra när du själv inte använder den.

I genomsnitt tjänar aktiva uthyrare mellan 3000-7000 kr i månaden genom att dela sin bil på GoMore. Intäkten beror främst på faktorer så som biltyp, vart du bor samt hur ofta du själv använder bilen. I många fall kan leasingtagare tjäna in mer på uthyrning än vad de betalar i leasingkostnad. Mest framgångsrika är de bilar som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och som hyrs ut mellan 5-10 dagar i månaden.

Användarexempel Tesla Model 3

En användare som leasar en Tesla Model 3, inkl. försäkring, service, fordonsskatt och vinterdäck via GoMore Leasing kan täcka hela sin leasingkostnad genom uthyrning.

Exempel:

Leasingkostnad 7000 kr per månad.

Uthyrning 10 dagar i månaden.

Intäkt 7600 kr (räknat på ett dygnspris till 950 kr/dygn – serviceavgift)

Det smarta sättet att ha bil på

Förutom att bildelning hjälper din ekonomi, hjälper du människor i ditt område som har behov av bil när du delar din leasingbil som annars skulle stått parkerad. Vi tror på att bilar ska delas och vet att när vi delar bil ger vi fler tillgång till mobilitet samtidigt som vi minskar koldioxidutsläppen inom transportsektorn.

Om du funderar på att leasa en bil kan du se alla våra leasingbilar här. Har du frågor om till exempel uthyrning, tillbakalämning eller Nyckelfri delning kan du läs mer i vår FAQ.

Kom ihåg att du alltid kan få prata med en av våra glada leasingspecialister genom att ringa på 0313-045 666 eller skriv till leasing@gomore.se