Nytt i 2019!

Klara
Klara · 14. januari 2019

På GoMore’s produktavdelning jobbas det kontinuerligt med förbättringar som ska göra det ännu enklare att hyra och hyra ut bil. Redan nu kan vi avslöja några nya funktioner som vi ser fram emot att lansera under 2019.

Bland annat kommer det bli möjligt för användare att se om en bil med säkerhet är ledig eller inte. Vi kallar det “Boka direkt” där bilägare anger de perioder de vet att bilen är ledig vilket gör att hyrestagare enkelt och snabbt ser vilka bilar som går att boka utan att behöva vänta på en bekräftelse från bilägaren. Vi slipper väntan och bilägare som verkligen vill hyra ut sin bil, får fler förfrågningar.

“Boka direkt” kommer finnas tillgängligt för samtliga bilägare, men det kommer självklart fortfarande vara möjligt att att hyra ut bilen genom att godta förfrågningar manuellt.

En annan funktion vi ser emot att kunna lansera är “GoMore Nyckelfri”, där du kommer kunna öppna och låsa bilen genom GoMore-appen. Då slipper bilägare och hyrestagare att mötas fysiskt för överlämning av bilnyckel. Först ut att testa denna funktion blir våra användare i Danmark där vi testar konceptet först innan det lanseras på andra marknader.

Ser vi bakåt i tiden, kom vi även i 2018 med flera nya funktioner för uthyrning. Vi lanserade bland annat ett nytt steg i det digitala hyreskontraktet, där det blev möjligt att som bilägare automatiskt få betalt för extra kostnader i samband med uthyrningen, exempelvis extra km och vägskatt. Dessutom blev det möjligt att ta bilder av eventuella skador, direkt i appen vid tillbakalämning av bil.

Sist ut på året, i december, blev det även möjligt för bilägare att ange vilka tidspunkter de önskade överlämna bil och nyckel till hyrestagare. På så sätt fick bilägare fler förfrågningar när de var tillgängliga för uthyrning och det blev på så sätt enklare för hyrestagare att få hyresförfrågningar bekräftade.

Med ett smakprov på vad som kommer i 2019 ser vi fram emot ett nytt år fullt av nya funktioner. Allt för att få fler att dela bil. Du hör från oss igen, så snart vi är redo med något nytt!