Månadens användare: Matilda T hyr ut sin Kia Nyckelfritt och med Direktbokning.

Emma Sjöö
Emma Sjöö · 18. januari 2022

Möt månadens användare Matilda T, som tjänade 15 000 kr i somras på att hyra ut sin nya Kia Rio, med Nyckelfri teknologi och Direktbokning 

Matilda bor i Mölndal utanför Göteborg och skaffade bil i samband med att hon fick ett nytt jobb. Bilen användes dock inte särskilt ofta, och på helgerna stod den mest parkerad på uppfarten. 

Då fick Matilda syn på GoMore och tänkte att hennes bil passade perfekt för uthyrning. I samband med det valde hon att installera den Nyckelfria teknologin i bilen. Tillsammans med funktionen Direktbokning kunde hon då hyra ut bilen enkelt utan att behöva svara på bokningsförfrågor eller möta upp hyrestagare för överlämning av nycklar. När hon behövde använda bilen själv emellanåt, blockerade hon den bara i den digitala uthyrningskalendern. 

“Jag började att använda GoMore i Dec 2020 och har haft bilen tillgänglig för uthyrning sedan dess. Så fort jag skapade min profil på GoMore dröjde det inte mer än några minuter innan jag fick min första bokning (och det ska tilläggas att klockan var runt 01 på natten). Sen dess har det bara rullat på och jag är supernöjd. I somras tjänade jag över 15 000 kr på uthyrningar.” 

Utöver att tjäna extra pengar på bilen tycker Matilda att det känns bra för samvetet att bilen används och inte bara står parkerad. Totalt har hon hjälp 45 unika personer att få tillgång till bil utan att behöva äga en egen. 

“Att jag kan dela med mig av bilen till andra känns toppen, både för miljön och för att det ska kännas värt för mig att ha bil. Än så länge har det inte varit några svårigheter, inga skador eller olyckor. Det enda som krävs lite tid från mig är att svara på eventuella frågor från hyrestagare. Men GoMore support är också väldigt behjälpliga”. 

Vill du bli nästa månads användare? Mejla oss på support@gomore.se