Leasa begagnat med GoMore

Klara
Klara · 8. december 2022

Äntligen! Nu kan du leasa begagnade bilar på GoMore tillsammans med vår leasingpartner LeasePlan. Troligtvis det smartaste sättet att få tillgång till bil på – om du frågar oss! 

Du får en nästan ny bil, till ett riktigt bra pris samtidigt som du månar om vår planet och utmanar det traditionella bilägandet. Som om inte det vore nog kan du dessutom tjäna pengar på bilen när du själv inte använder den, genom att hyra ut den på GoMore!

Här har vi listat alla våra anledningar till varför du ska leasa en begagnad bil via GoMore: 

  1. Mycket bil för pengarna – när du leasar begagnat gör du det till en billig peng och får därmed mycket bil för pengarna.
  2. Leasa all-inclusive – ditt leasingavtal inkluderar försäkring, service, sommar- och vinterdäck, däckskifte osv. Slipp stressen och huvudvärken att behöva fixa detta på egen hand, hos oss ingår rubbet.
  3. Gör en insats för miljön – genom att leasa en begagnad bil gör du ett grönare val, desto grönare om du väljer en elbil eller en hybrid. 
  4. Nybilskänsla – bilarna har genomgått en grundlig kvalitetskontroll och rekond, samt är max 2 år gamla och har gått mellan 2000-4000 mil.
  5. Snabb leverans – bilen är din inom 10 dagar från att du har signerat ditt leasingavtal, dessutom med gratis hemleverans om du bor i Stockholmsområdet. Om du bor utanför Stockholm kan du antingen hämta bilen i Stockholm eller fråga oss om en kostnadsoffert för att få bilen levererad hem till dig.
  6. Fast månadskostnad – din månadskostnad för din leasingbil är alltid fast under din leasingperiod. Detta innebär att priset ej påverkas av eventuella räntehöjningar, inflationer, klimatbonus eller annat. Slipp oväntade extrakostnader och känn dig trygg med en fast månadskostnad för din bil. 
  7. Hyr ut din bil och minska din bilkostnad unikt på GoMore är att du kan hyra ut din leasingbil när du själv inte använder den. På så sätt minskar du din leasingkostnad och ger fler tillgång till bil. Bli en hjälte bland grannarna och gör en insats för miljön, samtidigt som du får en extra slant till annat.

Här kan du se alla begagnade privatleasingbilar!