GoMore Nyckelfri är vägen fram till enklare bildelning

Klara
Klara · 22. januari 2021

Nyckelfria bilar fortsätter att vara de mest eftertraktade bilarna på GoMore. Via appen öppnar och hämtar hyrestagare bilen när det passar hen och bilägare behöver inte vara på plats vid överlämning.

Förutom nyckelfri överlämning inkluderar även de nyckelfria bilarna GPS-spårning och automatisk avläsning av drivmedel och mätarställning. Skulle en hyrestagare kört för långt eller glömt att fylla tanken, debiteras hyrestagare automatiskt för detta vid tillbakalämning.

Med GoMore Nyckelfri blir det med andra ord mycket enklare att dela bil. De bilägare som har GoMore Nyckelfri installerat i sina bilar tjänar i snitt mellan 2000-5000 kr per månad.

Så hur gör du, om du också vill hyra ut en nyckelfri bil på GoMore?

Befintlig bilägare

Äger du redan en bil, kan du anmäla ditt intresse till nyckelfri installation här. Då kontaktar vi dig och säkerställer att bilen är kompatibel innan vi bokar in dig för installation.

Privatleasing

Funderar du på privatleasing, har vi flera bilar att erbjuda där nyckelfri teknologi kan installeras i bilarna, se erbjudanden här.

Köpa bil

Vill du hellre köpa en bil har vi tillsammans med Moderna Bil gjort det lätt för dig då du får nyckelfri teknologi direkt installerat i den bil du köper via dem. Så kontakta Moderna Bil om du går i köptankarna, så ordnar de en bil där du dessutom nyckelfri gratis de sex första månaderna.