GoMore Nyckelfri är här!

Klara
Klara · 14. november 2019

Nu finns de första nyckelfria bilarna på GoMore!

Med nyckelfri teknologi installerat i bilen kan du låsa upp och låsa den bil du hyr på GoMore med hjälp av appen. Bilägaren behöver inte vara på plats och det blir ännu enklare att dela bil!

Nyckelfri är ett stort steg i riktningen till att få fler att enkelt kunna dela bil. På så sätt får vi mindre behov att äga bil och därmed färre bilar på våra gator.

I Sverige har de första bilarna installerats i Stockholm där vi ser fram emot att löpande installera fler! Strax därefter blir det även möjligt att hyra nyckelfritt även i Göteborg och Malmö.

Vill du hyra en nyckelfri bil? Boka bil här!

Så fungerar GoMore Nyckelfri

Nyckelfri teknologi installeras i ägarens bil

Utbildade specialister installerar den Nyckelfria teknologin i bilen. Teknologin gör det möjligt att öppna och låsa bilen från GoMore-appen och med GPS i bilen ser du alltid vart bilen står parkerad, avläser enkelt mätarställning samt bränslenivå. GoMore betalar för installation.

Hyrestagare bokar bilen

Inget ändras i hur bilen kan boka. Bilägaren bestämmer fortsatt när och vem som bilen får boka bilen.

Hyrestagare sköter resten

Hyrestagare hämtar och lämnar bilen utan hjälp från bilägaren. Hyrestagaren dokumenterar bilens befintliga skick både före och efter uthyrning och bilens mätarställning samt bränslenivå avläses automatiskt.

Bilen är självklart försäkrad under uthyrningen via vår försäkringspartner Moderna Försäkringar.

Är du intresserad i att få Nyckelfri till din bil. Läs mer här och anmäl ditt intresse!