Fem anledningar till varför du ska hyra bil genom GoMore!

Klara
Klara · 12. september 2019

Du behöver bil för en dag, en helg, en vecka eller en längre semester. Här är anledningarna till varför du ska välja en bil från GoMore.

  1. Hållbart resursanvändande: Genom att hyra bil genom GoMore är du med och bidrar till ett hållbart samhälle där vi tar hand om jordens resurser. Att använda de bilar som redan står parkerade på våra gator är smart, och gynnar både oss och miljön!
  2. Bilar nära dig: Bor du i en storstad är vårt mål att det ska finnas en bil inom 200 meter från där du bor, helst i garaget i ditt hus. Vi vill att det ska vara enkelt att få tillgång till bil, därför uppdaterar vi ständigt appen med nya funktioner. Varje dag kommer nya bilar in på GoMore, så håll ögonen öppna!
  3. Billigare än traditionell biluthyrning: I genomsnitt är det 30% billigare att boka bil av en privatperson jämför med traditionella hyrbilsalternativ. Bra tycker vi, men också bilägaren som kan låta bilen tjäna sina egna pengar.
  4. Bil för dina behov: Oavsett om du ska hyra bil för en tur till Ikea, en romantisk weekend eller en campingtur med familjen har vi bilen för dig. På GoMore ser du exakt hur bilen ser ut, du har även möjlighet att fråga ägaren om tillgång till exempelvis barnstol, cykelhållare, spännremmar eller takbox.
  5. Utökat grannskap – trygghet i ditt område: När vi delar vi bil i vårt närområde kommer vi närmare varandra. Många som hyr bil genom GoMore återkommer till samma person gång på gång. Hur bra som helst!

Grannen åker till Thailand i vinter och låter mig hyra hans SUV. Perfekt när vi ska åka på skidsemester. Dessutom står den parkerad runt hörnet!

Sanna 33, Sundbyberg

Vår plattform och app hjälper dig med bokning, betalning och hyreskontrakt. Dessutom kan du känna dig trygg då bilen under hela hyresperioden är försäkrad via Moderna Försäkringar, med vägassistans 24/7.

Och inte nog med det, har vi även ett service-team som sitter redo att hjälpa dig vid frågor och funderingar! Så vad väntar du på?