Den som spar han har – Tre tips till ett rikare år

Klara
Klara · 12. januari 2018

Januari, även kallat årets fattigaste månad har kick-startat det nya året… Vi går därför i Repameras fotspår och ansluter till att ge tips på hur du både kan spara och lyckas med dina nyårslöften under denna plånbokstomma månad.

1. Spara tusenlappar

Visste du att en parkeringsplats centralt i storstäderna kostar mellan 1000-4000 kr i månaden. Tänk om alla bilar som stod stilla, kunde hyras ut istället för att stå stilla och kosta pengar. Har du, eller känner du någon som har en bil parkerad? Hyr ut den och tjäna pengar samtidigt som du kan lägga tusenlapparna på något roligare än en bit asfalt nere i ett mörkt garage.

2. Dra ner på kilona

Flera tusentals svenskar börjar året med lova att de ska gå ner i vikt. Har du hört om det senaste, koldioxidbantning? Anslut enkelt och vi lovar att du nästa år kommer kunna skryta om kilona du sparat. Låter det krångligt? Nejdå, hör bara: Varje gång du åker bil, sker ett koldioxidutsläpp som med en enkel formel kan beräknas i kg. Det betyder att samåker du med andra, kan du dra ner på dina kilon, i koldioxidutsläpp. Exempelvis sparar du runt 20 CO2-kg, när du samåker en resa på 2h. Vi kallar det smärtfri bantning med minsta ansträngning!

3. Plånkan is at home

Kör en Ove när han är som vassast, och ange rabattkod >> NOWALLET << när du bokar hyrbil till sportlovet i februari, så får du 250 kr i rabatt och kan hålla lite hårdare i pengarna som kommer in i slutet av januari.