Bildelning blomstar – våra användare gör ett fantastiskt jobb med att hjälpa varandra

Klara
Klara · 8. april 2020

I mars slog GoMore återigen tillväxtrekord! 450 % tillväxt i jämförelse med mars 2019. I tider när andra transportalternativ är begränsade ökar bildelning mellan privatpersoner.

Just nu ser vi allt fler bilägare som vill hjälpa sina grannar att klara av vardagssysslorna. Vissa behöver en bil för att hjälpa mor- och farföräldrar att handla, andra vill åka på dagsutflykt med barnen eller helt enkelt undvika kollektivtrafiken.

Våra bilägare gör ett fantastiskt jobb som delar sina bilar när de själva inte använder dem, på så sätt ger de en hjälpande hand till andra i sitt område vilket gör oss på GoMore mycket stolta.

Vill du också hjälpa till?

Vårt team sitter redo att hjälpa dem som vill börja dela sin bil. Utöver det installerar vi vår nyckelfria teknologi i många av bilar på GoMore vilket betyder att bilägare och hyrestagare inte behöver mötas upp för överlämning av nyckeln, bilen kan låsas upp med appen!

Förutom att följa Folkhälsomyndighetens anvisningar har vi gett samtliga användare råd och riktlinjer för vad som gäller vid överlämning bil under Covid-19.

Hur ser vi på framtiden?

Redan i April ser det ut att bli nya rekord och under resten av 2020 satsar vi på att ännu fler väljer att dela bil. I takt med att Folkhälsomydigheten går ut och säger att gränser kan förväntas vara stängda även i sommar, tror vi att privathyrda bilar kan vara lösningen för många under semestertider.

Vi närmar oss 100 000 användare i Sverige och med över 2 500 bilar på gatorna, ser vi fram emot att ännu fler ska börja dela sina bilar så att vi tillsammans kan ta till vara på de bilar som redan står parkerade på våra gator. Bra för miljön, framtiden och plånboken.

Klara Bergkvist , Marknadschef GoMore Sverige