Så fungerar privat biluthyrning

Dela bil med dina grannar. Få mer ut av bilarna och varandra.

Låt din bil tjäna pengar

Hyr ut din bil när du själv inte använder den. Använd vårt räkneexempel för att se hur mycket du kan tjäna på din bil genom uthyrning.

Hyr ut din bil

Du bestämmer

Du bestämmer för hur mycket, när och till vem du hyr ut din bil. Du ser hyrestagares tidigare rekommendationer innan du accepterar en bokning.

Använd vår app

I appen hanterar du enkelt förfrågningar, kommunicerar med hyrestagare samt går igenom hyreskontraktet inför varje uthyrning. Kontrollera hyrestagares ID, gå igenom bilen och signera direkt i appen.

Din bil är försäkrad av oss

Under uthyrningen är din bil försäkrad av vår försäkringspartner Moderna Försäkringar. Din egna bilförsäkring påverkas alltså inte under uthyrningen. Vårt team sitter redo att hjälpa dig och efter din uthyrning ger du din hyrestagare ett betyg för att berätta för andra på GoMore om din upplevelse.

Fler frågor?

När mottar jag betalning?

Betalningen hanteras tryggt online och du mottar betalning till ditt GoMore-saldo på 24 h efter att hyresperioden är avslutad. Därefter bestämmer du själv när du vill få pengarna utbetalt till ditt bankkonto.

Vad kostar det?

Det är gratis att lägga upp din bil för uthyrning via GoMore. Det är först när du har en bokning som vi tar 20% av din hyresintäkt för att kunna hantera försäkring, väghjälp, kundsupport samt vidareutveckling av våra tjänster. Notera att du ska betala skatt för intäkter via GoMore. Läs mer under FAQ

Vem bestämmer priset?

Du bestämmer själv dygnspriset för din bil. Hyresperioder över en viss längd får automatiskt en rabatt som bestäms av GoMore. Det är för att säkerställa att din bil håller marknadspriset för uthyrning.

Bestämmer jag vem som kan hyra min bil?

Ja, du bestämmer själv vem som får hyra din bil. Det betyder att du inför varje hyresperiod svarar ja eller nej beroende på om du önskar hyra ut bilen eller ej.

Är det tryggt?

Vi kan försäkra dig om att GoMore är en trygg och trevlig plats för samtliga medlemmar och hela 98% av samtliga bokningar får 5 av 5 stjärnor i betyg. Utöver det kontrollerar vi även kontaktuppgifter på bilägare samt verifierar hyrestagares körkort och information.

Vad händer vid eventuella olyckor/skador?

GoMore levererar en omfattande helförsäkring tillsammans med vår försäkringspartner Moderna Försäkringar. Det betyder att din bil är försäkrad av oss under uthyrningen i tillfälle av skada. Läs mer under våra försäkringsvillkor

Redo att komma igång?

Boka en bil nära dig eller hyr ut din bil när du själv inte använder den

Boka en bil Hyr ut din bil