Hur fungerar beställningen av en leasingbil via GoMore?

Privat leasing > Hur fungerar beställningen av en leasingbil via GoMore?

Beställning av leasingbil

För att lägga en beställning klickar du på "Gå till tillval och beställning". Där kan du välja mellan olika tillval och ange dina uppgifter som sedan kommer stå på leasingkontraktet.

Olika tillval

När du lägger din beställning via GoMores hemsida är det viktigt att du får med alla tillval och önskemål vid beställningstillfället. Skulle du vilja ändra något eller lägga till ett tillval kan du kontakta GoMore som hjälper dig att korrigera din beställning innan den skickas vidare till vår leasingpartner.

Vid respektive erbjudande ser du när du går vidare med beställning "Gå till tillval och beställning" vilka tillval som förekommer och som ska vara med i beställningen. Exempelvis:

  • Val av färg på din leasingbil
  • Val av interiör (om möjligt) på din leasingbil
  • Antal kilometer du önskar i leasingperioden
  • Om du önskar dubbdäck eller friktionsdäck med din leasingbil
  • Om du önskar lägga till förvaring och byte av vinterdäck
  • Om du önskar dragkrok (om möjligt)

Kreditupplysning

För att kunna leasa en leasingbil genomför vi en kreditupplysning innan vi bifogar dig ett avtal. Våra avtal skickas via e-signeringstjänsten Scrive och signeras sedan digitalt.

Upphämtning av bil

Så snart du signerat leasingavtalet är beställningen bindande och du kan luta dig tillbaka och vänta på leveransen av din sprillans nya leasingbil.

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Populära leasingbilar

Se alla leasingerbjudanden