Customer Experience Associate – Rental – Heltid – Stockholm

Klara
Klara · 17. juli 2023

Gillar du människor och hållbarhet? Vill du vara med på en spännande resa när vi förändrar framtidens mobilitet? Då har du kommit rätt!

GoMore är Sveriges största plattform för bildelning mellan privatpersoner. Med fler delade bilar har färre behov av att äga en bil och med färre bilar minskar vi koldioxidutsläppen samtidigt som vi får användning av befintliga resurser och tar bättre hand om vår planet.

Vår resa i Sverige har bara börjat och i takt med att vi ser stark tillväxt letar vi nu efter en säljande och resultatdriven person som från vårt kontor på Södermalm i Stockholm vill jobba med Customer Experience.

Som vår nya Customer Experience Associate blir du en del av vårt Rental & Leasing-team där du kommer säkerställa våra bilägares framgång och användarupplevelse när de delar sina bilar.

Ansvarsområden:

  • Arbeta nära våra användare och leasingtagare och hjälpa dem att komma igång med uthyrning av sin bil.
  • Kontakta nya och befintliga bilägare för att få dem att installera vårt nyckelfria system för uthyrning, inkl. införsäljning, planering av installation med vår installationspartner, aktivering och uppföljning.
  • Aktivera nya och befintliga användare för att öka antalet bokningar.
  • Tillsammans med resten av teamet, planera, genomföra och utveckla kampanjer och aktiviteter som främjar bildelning både på lokal och nationell nivå

Vi tror att du passar bra som vår nya Customer Experience Associate om du:

  • Har tidigare erfarenhet av försäljning och/eller service
  • Är social och drivs av goda kundrelationer
  • Har ett intresse för hållbarhet och mobilitet
  • Är nyfiken, snabblärd och vill vara en del av ett snabbväxande företag

Varför GoMore?

Att jobba på GoMore är mer än bara ett vanligt jobb. Förutom att du blir en del av vår community som jobbar med något meningsfullt för samhället kommer du kunna vara med och forma framtidens mobilitet. Du kommer jobba med ett relativt litet men dynamiskt team från vårt trevliga kontor på Södermalm. Med 3,5 miljoner användare på sex marknader är GoMore den största europeiskt ägda plattformen för bildelning. Vi har höga ambitioner om tillväxt både i Sverige och på andra marknader inom de närmaste åren, så vår resa har bara börjat!

Låter det som något för dig? Vi ser fram emot att höra från dig!

Start: Augusti/September

ANSÖK HÄR