Customer Experience Associate, heltid.

Emma Sjöö
Emma Sjöö · 12. juli 2021

Är du en säljande och serviceinriktad stjärna som vill jobba på en snabbväxande start-up med bildelning? Som Skandinaviens ledande plattform för privat bildelning har vi över 2,7 miljoner användare fördelat på fyra marknader – Sverige, Danmark, Finland och Spanien. Vi är ett grönt företag som hjälper privatpersoner att dela bil för att få användning av de bilar som redan står parkerade på våra gator!

Vem letar vi efter:

Just nu letar vi efter en driven och skarp kollega till vårt Customer & Experience team i Stockholm. Vi letar efter någon som motiveras av tanken att få fler att leasa och dela bil via vårt nyckelfria koncept. Det är viktigt att du gillar vårt koncept och att du gillar att hjälpa andra människor. Vi söker dig som gillar högt tempo och som är social i mötet med nya människor!

Lite mer om positionen:

Anställningen är en heltidstjänst och utgår från vårt kontor på Södermalm i Stockholm. Dina primära arbetsuppgifter blir att hantera och konvertera användare som är intresserade av vårt leasingkoncept samt vill hyra ut sin bil nyckelfritt. Vi strävar efter att ge service och kundupplevelser i högklass varpå det är viktigt att du är god till att lyssna, beskriva fördelar och övertyga våra medlemmar att dela sin bil med GoMore!

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Hantera förfrågningar från användare via telefon och mail angående att hyra ut och hyra bil via GoMore Nyckelfri.
  • Boka upp bilar för installation av GoMore Nyckelfri samt aktivera bilägare i användandet av den nyckelfria teknologin.
  • I dialog med våra samarbetspartners för leasing hantera leads och beställningar som kommer in via gomore.se.
  • Tillsammans med resten av teamet utveckla vårt leasingerbjudanden och genomföra kampanjer/aktiviteter som öka försäljningen av nyckelfria leasingbilar både på lokal och nationell nivå.

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet av service och/eller försäljning via telefon eller direktförsäljning.
  • Är social och drivs av goda resultat.
  • Är självständig men samtidigt gillar att arbeta i ett tajt team.
  • Tar initiativ till att arbeta med att optimera vår service, plattform och koncept.
  • Kommunicerar tydligt och bra på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Kunskap och erfarenhet av bilar och försäkring är en fördel men inget krav.

Arbetsstart: Omgående

Så ansöker du:

Skicka ditt CV och personliga brev till nora@gomore.com och berätta varför du är en perfekt kandidat för denna roll. Vi håller löpande intervjuer och vill gärna anställa någon så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!